Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΛΙΘΑΚΙΑΣ                                                                        Λιθακιά 16 /05/ 2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί, συγχωριανή – συγχωριανέ και φίλοι,
όπως από το καταστατικό του συλλόγου μας προβλέπεται και κανόνες ηθικής τάξης επιβάλουν, θα πρέπει μετά τα δύο χρόνια πορείας του παρόντος διοικητικού συμβουλίου να γίνει εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση.
Ώς ημέρα Γενικής Συνέλευσης ορίστηκε η Κυριακή 24 Μάη 2015 από ώρα 18:30 μ.μ – 21:00μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Λιθακιάς
Βάση του καταστατικού δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν πληρώσει κανονικά τις συνδρομές τους μέχρι την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης «Γ.Σ.».
Επειδή υπάρχουν αρκετά οικονομικά προβλήματα και επειδή παρά τις κατά καιρούς παραινέσεις του Δ.Σ. το σύνολο σχεδόν των μελών δεν είναι οικονομικά εντάξει και επειδή η συμμετοχή είναι βασική παράμετρος στην λειτουργία του συλλόγου, το Δ. Σ. αποφάσισε ότι τα εγγεγραμμένα μέλη θα πληρώσουν 10 ευρώ ανά άτομο και θα γίνουν οικονομικά εντάξει με δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου.
Τα νέα μέλη θα επιβαρυνθούν με 5 ευρώ επιπλέον ως δικαίωμα εγγραφής όπως και το καταστατικό ορίζει.
Το πανό στις εισόδους του Πολιτιστικού Κέντρου του χωριού μας (το ένα εκ των δύο στην Ζάκυνθο) γράφει «…ότι αφήσαν οι προγόνοι, πάει από παιδί σ’ αγγόνι..» στίχοι του Κ. Βάρναλη. Χρέος, σε όλους εμάς νομίζουμε ότι, είναι σ’ αυτούς τους στίχους να δώσουμε πραγματικό νόημα.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Λιθακιάς με την μία ή την άλλη μορφή έχει ζωή πάνω από πέντε δεκαετίες, χάριν στις φιλότιμες προσπάθειες ορισμένων συγχωριανών που έδωσαν αρκετό από τον προσωπικό τους χρόνο, και όχι μόνον, για τον πολιτισμό.
Αυτή η σημαντική προσπάθεια, για το καλό όλων μας, πρέπει να συνεχιστεί και να εμπλουτιστεί με νέες ιδέες από νέους ανθρώπους, όχι κατ’ ανάγκη νέους ηλικιακά, αλλά με φρέσκα ξεκούραστα μυαλά με διάθεση για προσφορά και δέσμευση στο έργο που θα αναλάβουν. «Λαός χωρίς πολιτισμό είναι λαός δίχως αύριο.»
Αιτήσεις υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο και τη Ελεγκτική Επιτροπή θα κατατίθενται τηλεφωνικά στο 6944716502 Γιώργης Αλιάζης και 6948387574 Δήμητρα Μαρίνου-Μποζίκη μέχρι την Παρασκευή 22/ 05/ 2015 .
Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 31 Μάη 2015 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.
ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ.
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γεωργία Διον. Σούλη                                                                  Γιώργης Ιωάν. Αλιάζης

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *